Publicat de: Alex | mai 15, 2008

Parintele Teofil Paraian de la Simbata de Sus a vorbit tinerilor din Moldova

parintele TeofilAsociatia studentilor crestini ortodocsi din Moldova (ASCOM) ne-a bucurat in aceasta saptamina prin organizarea a citorva conferinte sustinute de indragitul duhovnic din Romania, parintele Teofil Paraian. Dupa ce a sustinut ieri o conferinta la capela Universitatii de Stat si astazi dimineata una la Universitatea de Teologie ortodoxa din Chisinau, azi seara l-am putut auzi si la Casa de cultura a USM. E o persoana intr-adevar uimitoare, a reusit sa-si pastreze  energia sufleteasca si la venerbila virsta de 80 de ani. M-a mirat mult si rabdarea si perseverenta lui, caci, fiind orb, a stiut sa se cultive sufleteste si intelectual, devenit unul dintre cei mai intrebati duhovnici din Romania.
Intilnirea a fost  ziditoare. Cuvinte cintarite, pline de credinta, de traire, cuvinte rostite din suflet si pentru suflet. O mangiere si o odihna sufleteasca intr-o lume de alergari si griji.
Am plecat foarte bine dispus, iti da curaj optimismul si seninatatea parintelui de la manastirea Simbata de Sus! Mai ales ca a si vorbit mai mult despre invierea Domnului Iisus si invierea nostra a tuturor!
Hristos a inviat! Si sa de-a Domnul sa devenim mai buni!
 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: