Studenţi

Mihai Bozianu în preajma catedralei “Naşterea Domnului” din ChişinăuNumele meu este Mihai Bozianu. Sunt originar din comuna Mingir, r.Hincesti, născut la data de 25 martie 1985 într-o familie de creştini, fiu al Eufrosiniei şi Mihail. De acolo, din sînul familiei am primit o educaţie religioasă de mic copil, frecventînd slujbele divine la biserica cu hramul Sf.Ierarh Nicolae.

După absolvirea liceului din com.Mingir, mi-am continuat studiile la Seminarul Sfinţii Trei Ierarhi din or.Chişinău, după care am devenit student la Universitatea de Teologie Ortodoxă din Republica Moldova. În prezent sunt în ultimul an de studii şi acest lucru îmi permite să vă comunic pe paginile acestui blog viaţa studenţilor din cadrul universităţii şi trăirii lor duhovnicesti.

E-mail:bozianu@gmail.com Yahoo mesenger: bozianu_mihai

Eu ma numesc Alexandru Severin . Sunt nascut pe 14 martie 1986, in Chisinau. Am studiat la liceul „Mihai Viteazul” din capitala pina in clasa a IX-a, liceu de care sunt foarte mindru si apoi am absolvit Seminarul Teologic Ortodox Sfinţii Trei Ierarhi, tot din or.Chişinău. In anul 2005 am inceput studiile la Universitatea de Teologie Ortodoxă din  Moldova.

Anul acesta am intrat la master teologie in Alba Iulia.

E-mail: severinlx@yahoo.com

blog personal: www.ortodoxstudent.wordpress.com

 

Mihai Bozianu la mănăstirea Dobruşa, r.Şoldăneşti, Rep.Moldova

Reclame

Responses

 1. Bună seara, domnule Mihai Bozianu, şi mult spor cu scrisul pe blog!

  Ne bucură prezenţa dv. pe wordpress şi vă binecuvântăm dorinţa de a contribui la dezvoltarea filonului ortodox pe această platformă.

 2. Salut dragutule…
  Buna treaba cu site-ul asta ,chiar era nevoie de asa ceva…
  BRAVO!!!
  Succese in continuare:*

 3. Salut! Internetul este o metoda buna de evanghelizare, asa ca mergi mai departe. Iti urez succes!

 4. va felicit, pentru blog, pentru prezentarea Facultatii de Teologie de la Chisinau, scoala ilustra, si pentru prezentarea sufletului unui ortodox & roman.
  numai bine! singura Ortodoxia!

 5. Felicitari tuturor celora care au venit cu o asa ideie divina!Ratacind printre site-urile de diferite culori si orientari..un asa blog vine ca o raza de lumina…in binecuvintarea gindurilor noastre!

 6. Nu socotim chiar cea mai buna metotda ce evanghelizare prin inernet,ar trebui sa urmam pe apostoli oare acestia din urma au folosit niste metode cit mai accesibile ori cui-adica predica directa,iar noi urmasii lor directi adica ierarhi sau preoti ar trebui sa vorbim mai mult in biserica sa cercetam mai mult pe cei in neputinte si sa-i ajutam pe cei saraci macar cu cuvintul,iar inetrnetul sa ramana mai la urma,caci ziceti voi?citi folosec netul pentru lucruri bune?numai bine si mai meditati putin in ceea ce faceti pentru aducera adevarului in suflet!DOAMNE AJUTA!

 7. Felicitări pentru acest blog dragă Mihaile!
  Îţi doresc realizări marcante în studiul teologiei,
  Doamne Ajută !

 8. http://www.mihailmaster.wordpress.com

 9. Salut! uite am intrat asa cum tiam promis, shi am rams ipresionata de unnele lucruri … ( ti le spun alta data:) ) shi ……… eu inca mai astept adresele despre care mi-ai vorbit !
  O seara frumoasa ! Bye !

 10. Am citit articolul despre muzica rock. Este INGROZITOR ite puteti afla:
  http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm
  Eu nu stiu cine e autorul articolului, dar e o culegere de adevaruri extrase din istorie, muzica, culte etc. E o realitate trista ce duce la pierzanie caci trebuie sa recunoastem ca desi poate nu toti suntem fanii muzicii rock, la toti ne plac careva piese de Beatles, Elvis, Him sau Queen.
  Eu nu am aflat cine e autorul acestui articol, dar ii multumesc pentru lumina ce a varsat-o si peste noi cititorii, pentru munca lui, caci cu adevarat este o culegere polivalenta. Doamne-ajuta!

 11. bravo!!!

 12. Spor la muncă!
  Sper să slujeşti cât mai curând în Biserica Lui Hristos, pentru că e mare nevoie de preoţi activi.

 13. 🙂

 14. bravo
  e ceva interesant

 15. O prezentare f reusita a scopului ,bravo Mihai

 16. Un pas inainte pentru promovarea ortodoxiei. Bine facut site-ul. Eu tot sunt din Mingir dar abia acum a aflat. Bafta si la mai mult si la mai mare…

 17. bafta,eu sunt din Poganesti insa am multe rude in Mingir,tatal de acolo e.ma bucur ca promovati ceea ce altii nu pretuiesc

 18. doamne ajuta, mai multe relatii despre facultate poate cineva sa ma ajute? as fi interesat sa studiez si la aceasta facultate….MT ANTICIPAT SI D-ZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: